OM OSS

IKP GROUP OY – KONKURRENSKRAFTIG LEVERANTÖR FÖR INDUSTRIN

IKP Group Oy – konkurrenskraftig leverantör för industrin

Vår verksamhet bygger på principer som flexibilitet, snabbhet, kvalitet och personalens attityd. Vi är kända som en punktlig och pålitlig samarbetspartner och ett stabilt företag som tar hand om sin personal. Vi är stolta över våra finska och lokala rötter: vi har bedrivit verksamhet i Ii, norra Finland, allt sedan 1980.

IKP Group Oy består av Iin Konepaja Oy, som har specialiserat sig på tillverkning av stålprodukter, och IKP Service Oy, som erbjuder service och underhåll.

Iin Konepaja Oy

Iin Konepaja Oy har levererat stålprodukter över hela världen i mer än trettio år. Utöver Finland har vi kunder i bland annat Sverige, Ryssland, Indonesien, Thailand, Kina och Brasilien. Våra huvudsakliga produkter är tankar, silor och tryckkärl, olika kanaler, transportörer, produkter för offshore-industrin, avlastare, stålkonstruktioner samt sedimentations- och förtjockningsutrustning.

Kontakta oss

IKP Service Oy

Efter att framgångsrikt ha utvidgat vår verksamhet under årens lopp bildade vi 2015 ett separat bolag, IKP Service, för våra service- och underhållstjänster. Med hjälp av arrangemanget kan vi allt bättre betjäna våra kunder och effektivare utveckla våra serviceprodukter.

Kontakta oss