YRITYS 2017-06-20T21:13:17+00:00

YRITYS

IKP GROUP OY – TERÄKSENVAHVA TEOLLISUUDEN TOIMITTAJA

IKP Group Oy – teräksenvahva teollisuuden toimittaja

Toimintaperiaatteenamme ovat joustavuus, vikkelyys, laatu ja henkilökuntamme oikea asenne. Meidät tunnetaan täsmällisenä ja luotettavana yhteistyökumppanina sekä vakaana ja työntekijöistämme huolehtivana yrityksenä. Olemme ylpeitä suomalaisuudesta ja paikallisista juuristamme: olemme toimineet Iissä jo vuodesta 1980 saakka.

IKP Group Oy muodostuu terästuotteiden valmistukseen erikoistuneesta Iin Konepaja Oy:stä sekä huolto- ja kunnossapitopalveluita tarjoavasta IKP Service Oy:stä.

Iin Konepaja Oy

Iin Konepaja Oy on toimittanut terästuotteita ympäri maailman jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Kohdemaitamme ovat Suomen lisäksi muun muassa Ruotsi, Venäjä, Indonesia, Thaimaa, Kiina ja Brasilia. Päätuotteitamme ovat säiliöt, siilot ja paineastiat, kanavistot, kuljettimet, offshore-tuotteet, purkaimet, teräsrakenteet, sakeuttimet ja selkeyttimet.

OTA YHTEYTTÄ

IKP Service Oy

Olemme onnistuneet kasvattamaan toimintaamme vuosien saatossa menestyksekkäästi, ja 2015 eriytimme huolto- ja kunnossapitopalvelumme omaksi yhtiökseen, IKP Service Oy:ksi. Yhtiöjärjestelyn avulla pystymme palvelemaan asiakkaistamme vieläkin paremmin, ja kehittämään palvelutuotteitamme entistäkin terävämmin.

OTA YHTEYTTÄ